Socialt arrangement

På Natur- og Helhedsskolen tilstræber vi at lærere vores elever om socialt ansvar.
"Der er altid nogen der har det værre end mig".

Alle elever har en konto hos MYC4.com.
Dette er en organisation der yder mikrolån til fattige i hovedsagligt Afrika.

De arbejder ud fra devisen - Giv en mand en fisk og han kan spise sig mæt i dag. Giv en mand en fiskestang og han kan spise sig mæt hver dag.

Dagene efter jordskælvet i Haiti, lavede vi "temauge" om Haiti, hvor vi bl.a. malede billeder, lavede bolsjer, støbte lys.

Disse ting solgte vi, under stor pressedækning, i den lokale Super Best og eleverne tjente samlet 5.000 kr. Skolen havde lovet at fordoble det indtjente beløb - så vi endte med at støtte Haiti med 10.000 kr.

Ligeledes støtter vi Danske Hospitalsklovne.
Danske Hospitalsklovnes primære formål er at sprede glæde blandt børn på danske hospitaler.

Med humor, fantasi og nærvær vil vi gøre barnets ophold på hospitalet mere overkommeligt og øge barnets selvværd og styrke til at håndtere sin egen situation bedre.

Skriv til Natur- og Helhedsskolen

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig